Biuro Prasowe

tel. (+48) 22 856 60 60    fax. (+48) 22 856 64 95

Informacje prasowe

Do pobrania
więcej »
Kontakt
Kontakt dla widzów
e-mail: widzowie@tvn.pl
tel. (+48) 22 856 61 61
Biuro Prasowe
e-mail: press@tvn.pl

tel. (+48) 22 856 60 60
fax. (+48) 22 859 65 94
RSS

„Sexy Kuchnia Magdy Gessler” i kulinarny lift

Data publikacji: 6 grudnia 2017 Data aktualizacji: 6 grudnia 2017 RSS
Magda Gessler uważa, że kwitnące migdałowce to jedno z najbardziej romantycznych zjawisk na świecie. Opadające płatki przypominają prószenie śniegu i z całą pewnością sprzyjają miłosnej aurze. Właśnie dlatego migdały są pozycją obowiązkową w kuchni naszej prowadzącej! Już w najbliższym odcinku programu „Sexy kuchnia Magdy Gessler” tradycyjny hiszpański chłodnik z prażonymi migdałami oraz gorąca dorada!

Na samym początku Magda Gessler zaserwuje widzom prawdziwą ucztę dla podniebienia! Tradycyjny hiszpański chłodnik ajoblanco to wyrazisty, czosnkowy smak w połączeniu z delikatnymi migdałami. Tę mocno schłodzoną potrawę należy podawać z owocami – najlepiej z winogronami i gruszką.  Ajoblanco to doskonała propozycja na lekką i zdrową przekąskę.

Po delikatnym chłodniku przyjdzie pora na świeżą doradę! W średniowieczu, kobiety wręczały swoim ukochanym ugotowaną rybę, aby rzucić na nich czar miłości. Magda Gessler sprawdzi, czy ta legenda jest prawdziwa… Prowadząca pokaże też jak łatwo oczyścić doradę i z czym najlepiej ją podać. Gorąca ryba polana południowym sosem chimichurri zachwyci niejednego smakosza!

PREMIERA SZÓSTEGO ODCINKA: FOOD NETWORK, 10 GRUDNIA, NIEDZIELA, GODZ. 10:55

Pozostałe informacje

NA WSPÓLNEJ: Iza pomimo zawału szuka nowych wyzwań?

24.05.2018  |
Zdybicka przyjeżdża do szpitala na prośbę Izy. Ta mówi jej, że chce otworzyć nowy klub sportowy i prosi o pożyczenie pół miliona złotych! więcej

Zmiana w ramówce TVN

24.05.2018  |
Szczegóły zmian: więcej

Zmiana w ramówce TVN Fabuła

24.05.2018  |
Szczegóły zmian: więcej
12345 ...490 Następne
Przejdź do:/490