Biuro Prasowe

tel. (+48) 22 856 60 60    fax. (+48) 22 856 64 95

Informacje prasowe

Do pobrania
więcej »
Kontakt
Kontakt dla widzów
e-mail: widzowie@tvn.pl
tel. (+48) 22 856 61 61
Biuro Prasowe
e-mail: press@tvn.pl

tel. (+48) 22 856 65 00
tel. (+48) 22 856 60 60
fax. (+48) 22 859 65 94
RSS

"Pyszna Wielkanoc" tylko z TVN Style!

Data publikacji: 1 marca 2013 Data aktualizacji: 1 marca 2013 RSS
Idą święta Wielkiej Nocy, a Ty już myślisz o jajach z majonezem, faszerowanych, żurku, mazurku i babce wielkanocnej? Co roku to samo na talerzu... Może warto coś zmienić? Daj się uwieść świątecznej kuchni Ani Starmach i zaskocz gości niepowtarzalnym, wielkanocnym menu.

Jak przygotować smakowite dania nie spędzając całej Wielkanocy w kuchni?

Co zrobić, żeby sprostać wymaganiom rodziny, kiedy kompletnie nie ma się smykałki do pichcenia? A święta zobowiązują...

Nie martwcie się! Anna Starmach, jurorka programu „Masterchef” i prowadząca „Pyszne 25” podejmie wyzwanie i pokaże jak poradzić sobie w kuchni w tym świątecznym okresie. Odkryje tajniki tradycyjnych polskich receptur, oraz podpowie jak szybko i niedrogo przygotować wariacje na temat klasycznych potraw wielkanocnych. Nie zabraknie także ciekawych kulinarnych anegdotek. Czy w Wielką Niedzielę Ślązacy stawiają to samo na stole co Poznaniacy? Co było pierwsze, kura czy jajo wielkanocne? Wielkanoc z Anną Starmach bez wątpienia będzie pyszna.

 


PYSZNA WIELKANOC

PROWADZĄCA: Anna Starmach

PREMIERA: 2 marca, sobota, godz. 12.55

 

 

Baza zdjęć Baza zdjęć
x-news
Kontakt
Joanna Lichosik-Białoń
Wyślij wiadomość
tel 453 65 17

Oficjalna strona Oficjalna strona
tvnstyle.pl

Pozostałe informacje

KOSSAKOWSKI Z NOWYM PROGRAMEM NA WIOSNĘ W TTV

19.01.2018  |
Wiosną Przemek Kossakowski powróci na antenę TTV z nowym programem. W serii „KOSSAKOWSKI. WTAJEMNICZENIE” będzie fascynować się tym, co nieznane i skryte na pierwszy rzut oka. więcej

Zmiana w ramówce TVN Turbo

18.01.2018  |
Szczegóły zmian: więcej

Zmiana w ramówce TTV

18.01.2018  |
Szczegóły zmian: więcej
12345 ...460 Następne
Przejdź do:/460