Biuro Prasowe

tel. (+48) 22 856 60 60    fax. (+48) 22 856 64 95

Informacje prasowe

Do pobrania
więcej »
Kontakt
Kontakt dla widzów
e-mail: widzowie@tvn.pl
tel. (+48) 22 856 61 61
Biuro Prasowe
e-mail: press@tvn.pl

tel. (+48) 22 856 60 60
fax. (+48) 22 859 65 94
RSS

„Sexy Kuchnia Magdy Gessler” i ostrygi w roli głównej

21.12.2017  |
Już Cassanova wiedział, że ostrygi są prawdziwym afrodyzjakiem i na śniadanie jadał ich aż pięćdziesiąt! O miłosnych właściwościach tych owoców morza pisał także Szekspir. W najnowszym odcinku Magda Gessler zaserwuje je na kilka sposobów! To nie wszystko! Widzowie Food Network dowiedzą się również jak zrobić przepyszny domowy kisiel. więcej
skonsultuj się

Zmiana w ramówce Food Network

18.12.2017  |
Szczegóły zmian: więcej
skonsultuj się

„Sexy Kuchnia Magdy Gessler” i słodka niespodzianka

13.12.2017  |
W tym odcinku królować będą same słodkości! Aksamitne parfait różane czy może wyborne naleśniki gundel palacsinta? Już w najbliższą niedzielę Magda Gessler zdradzi widzom Food Network sekretne składniki tych doskonałych deserów! więcej
skonsultuj się

Zmiana w ramówce Food Network

06.12.2017  |
Szczegóły zmian: więcej
skonsultuj się

„Sexy Kuchnia Magdy Gessler” i kulinarny lift

06.12.2017  |
Magda Gessler uważa, że kwitnące migdałowce to jedno z najbardziej romantycznych zjawisk na świecie. Opadające płatki przypominają prószenie śniegu i z całą pewnością sprzyjają miłosnej aurze. Właśnie dlatego migdały są pozycją obowiązkową w kuchni naszej prowadzącej! Już w najbliższym odcinku programu „Sexy kuchnia Magdy Gessler” tradycyjny hiszpański chłodnik z prażonymi migdałami oraz gorąca dorada! więcej
skonsultuj się

„Sexy Kuchnia Magdy Gessler” i hiszpański romans

30.11.2017  |
Hiszpania wielu osobom może kojarzyć się ognistym flamenco, upalną pogodą oraz smakami, które rozbudzają wszystkie zmysły. Ten kraj jest szczególnie bliski sercu Magdy Gessler, dlatego już w najbliższą niedzielę, widzowie Food Network muszą się przygotować na namiętny romans… właśnie z hiszpańską kuchnią! więcej
skonsultuj się
1234 Następne
Przejdź do:/4